Nieuwsberichten kunststof leidingsystemen

aquatherm-ondergronds-nws-YMIW

Aquatherm voorgeïsoleerde kunststof buis en fittingen

Eén van de meest energie efficiënte methoden voor het transport van warm water en koelwater over lange afstanden is de toepassing van ondergrondse leidingen. Om het energieverlies zoveel mogelijk te beperken, biedt Aquatherm vanuit...
meer informatie
kls-maritiem-nws

Speciaal voor maritieme toepassingen: kunststof leidingen

Leidingen aan boord van schepen en offshore platforms moeten bestand zijn tegen extreme gebruik- en weersomstandigheden, scheepsbewegingen, trillingen en vooral tegen de inwerking van zee- en weersinvloeden.
meer informatie
aquatherm-blue-pipe-nws

Aquatherm Blue Pipe OT: diffusiedicht!

Met de herontwikkeling van de Aquatherm Blue Pipe OT, lanceert Aquatherm een uniek product die voldoet aan de gestelde eisen van de norm DIN 4726 en daarmee zuurstoftoetreding en dus corrosievorming in de installatie tot een minimum beperkt.
meer informatie
klimaattechnologie-nws

Passie voor duurzame klimaattechniek

De afgelopen jaren hebben ERIKS en HC KP intensief samengewerkt aan een nieuwe totaaloplossing voor klimaatplafonds. Hun gedeelde passie voor duurzame klimaattechniek heeft geleid tot een uniek concept dat tegemoet komt aan vragen en wensen vanuit de branche.
meer informatie
Aquatherm-nws

Aquatherm bekent kleur in leidingsystemen

Het voortdurend innoverende Aquatherm, fabrikant van PP-R kunststof leidingsystemen, vindt steeds nieuwe toepassingen voor haar assortiment. Hierdoor dekten de benamingen fusiotherm, climatherm en firestop...
meer informatie
climasystem-nieuws

Innovatie: Blacksystem® kunststof klimaatregisters in klimaatplafonds

Het kunststof klimaatregister Blacksystem® is onzichtbaar en strak verwerkt in het klimaatplafond van HC KP. Zowel de kunststof klimaatregisters als de kunststof leidingen zijn licht..
meer informatie
GF signet-small

Slimmer automatiseren met kunststof instrumentatie

ERIKS beschikt al jaren over een ruime dosis kennis van metalen meet- en regelcomponenten in leidingsystemen. Doordat het gebruik van kunststof in leidingsystemen steeds meer toeneemt...
meer informatie
Aquatherm-verdeler-news

Kunststof geprefabriceerde verdelers Just In Time geleverd

Het prefabriceren en op tijd kunnen plaatsen van verdelers voor verwarming- en koelsystemen is bij ieder project weer een hele uitdaging. Zowel op montage gebied als op logistiek gebied.
meer informatie
climatherm-faser-nieuws

Aquatherm blue pipe MF OT beperkt corrosie problemen

Een veel toegepast buismateriaal in koel/gekoeld waterinstallaties en verwarmingsinstallaties is de Blue pipe MF OT PP-R 80 SDR 11 van het fabricaat Aquatherm. Om mogelijke...
meer informatie
fusiotherm-news

Duurzaam kunststof leidingsysteem of duur koper?

Spoorwegbeheerder Pro-Rail schat alleen de materiële schade van koperdiefstal al op € 10 miljoen op jaarbasis! Per maand vinden langs het spoor twintig diefstallen plaats.
meer informatie

1 2