Central Processing Platform (CPP) in the middle of ocean

Olie & gas

Project management in één hand

Downtime is geen optie in deze industrie: de kosten zijn eenvoudigweg te hoog. Onderhoud moet dus snel, veilig en betrouwbaar verlopen. Wij hebben decennialang ervaring met de uitdagende omstandigheden in deze industrie. We kennen de standaarden, de specifieke eisen, de regelgeving en weten dat zelfs het kleinste detail allesbepalend kan zijn. Daar spelen we op in met specialistisch advies, maatwerk, speciaal voor de industrie ontwikkelde producten en een projectmatige aanpak. We werken nauw samen met keuringsinstanties om de producten te laten voldoen aan de gestelde eisen. Bij projecten worden de disciplines  inkoop, verkoop, expediting, document control, logistiek centraal gecoördineerd. Hierdoor zijn afnemers en EPC contractors verzekerd van vaste contactpersonen en kunnen we hen een soepel project management garanderen.

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Gerelateerdere artikelen

Productoverzicht

Aandrijftechniek

Afdichtings- & rubbertechniek

Industriële kunststoffen

Flensafdichtingen

Gereedschappen, onderhoud & veiligheid

Industriële & hydraulische slangen

Stromingstechniek

                                                                   

Brochures

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.