(Afval-)water

Duurzaamheid en kwaliteit staat voorop

Bij waterbeheer staat duurzaamheid voorop. Water speelt een doorslaggevende rol bij onze volksgezondheid én bij het welzijn van onze planeet. Daarom mag er eenvoudigweg niets misgaan. De gevolgen bij bijvoorbeeld drinkwatervergiftiging zijn niet te overzien. Daarom werken we graag samen aan innovatieve oplossingen om de veiligheid en duurzame kwaliteit van water te vergroten. Zo ontwikkelden we met een groot drinkwaterbedrijf een systeem om afsluiters op straatniveau te monitoren of ze open of dicht staan. U kunt zich voorstellen dat bij calamiteiten het snel inblokken van straten essentieel kan zijn. Daarmee voorkomen we niet alleen veel overlast, uiteindelijk dringen we waterverspilling terug en voorkomen we vervuiling en zelfs infectie. Ook kunnen we een bijdrage leveren in de co-engineering het klimaat-neutraal maken van afvalwaterzuiveringsinstallaties. Samen met onze afnemers  willen de beste oplossingen bedenken én uiteindelijk bijdragen aan een betere wereld.    

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Gerelateerde artikelen

Brochures

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.