Werken bij ERIKS

Wij zijn ERIKS

ERIKS levert wereldwijd slimme oplossingen aan alle industriële sectoren. Van maritiem tot chemie. 6.500 deskundige professionals uit diverse landen, maar als 1 ERIKS met 1 doel: Samen maken we de industrie future proof. Bij ERIKS delen we een passie voor techniek én klanten. En stellen we de groei en ontwikkeling van medewerkers centraal. Bekijk al onze vacatures hier.

Samenwerken en doorgroeien

Wil jij jezelf écht ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie? Wil je doorgroeien en samenwerken met zo’n 1.500 collega’s in Nederland? Wil je werken bij een keer op keer gecertificeerd Top Employer?  Dan ben je bij ERIKS op de juiste plek. 

Waarom werken bij ERIKS?

Naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, is het logisch dat we dit goed voor je regelen (en waar we ieder jaar op worden getoetst):

  • Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • We snappen dat er meer is dan werken alleen


Bovendien krijg je bij ERIKS de kans je kennis en vaardigheden aan te scherpen in verschillende Learning & Development programma’s en kun je écht doorgroeien en stappen maken.

Grijp daarom je kans en solliciteer bij ERIKS Nederland. We zijn één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld, een sterk groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talent.  

ERIKS Privacyverklaring voor kandidaatgegevens

Bij ERIKS nemen we uw privacy zeer serieus. We hebben een ERIKS Privacyverklaring voor kandidaatgegevens opgesteld om u te informeren over hoe wij uw persoonsgegevens zullen gebruiken in verband met sollicitaties naar functies bij ERIKS.

Word jij onze nieuwe collega?

ERIKS Top Employer 2024

Daar zijn we trots op want ieder jaar wordt ons HR beleid onder de loep genomen en doorlopen we een zeer uitgebreide toetsingsprocedure. We worden doorgelicht op bijna 100 punten, verdeeld over 10 HR criteria. 

Testimonials

Ik heb de overstap naar ERIKS gemaakt omdat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen. Met ERIKS als werkgever ben ik in een professionele, gezellige werkomgeving terecht gekomen waar ik uitgedaagd en gefaciliteerd wordt om het verschil te maken.

Traineeship & stages

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele, leerzame omgeving. Match jij met ERIKS?

PSI | De ERIKS Succes Principes

Om succesvol te zijn voor onze klanten, hanteren wij de ERIKS Succes Principes: Passie, Specialisme en Innovatie. De ERIKS Succes Principes vormen de kern van ons bedrijf. Dit onderscheidt ons van onze concurrenten.

  • Passie | Door onze passie zetten we nét die extra stap en maken we het verschil voor onze klanten.
  • Specialisme | Kennis toepassen voor succes vormt de kern van ons bedrijf en we zijn altijd nieuwsgierig en enthousiast om meer te leren.
  • Innovatie | Nieuwe manieren bedenken. Wij willen altijd voorop lopen en zorgen voor veranderingen die het verschil maken.

 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.