Services

Maatwerk voor de lange termijn

Het leveren van goede werktuigbouwkundige producten is maar één onderdeel van onze kracht. Het échte onderscheid zit 'm in onze kennis om u maatwerkoplossingen te bieden die bijdragen aan het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Meer uptime en lagere Total Cost of Owership.

Onze services strekken zich uit over de materiaalontwikkeling, engineering, rapid prototyping, testen, produceren, installeren, monitoren, keuren tot onderhoud en reparatie. Services die ERIKS over alle productlijnen van Aandrijftechniek, Afdichtings- en Rubbertechniek, Flensafdichtingen, Slangen, Kunststoffen en Stromingstechniek biedt.

ERIKS focust op oplossingen voor de lange termijn

Wanneer u niet alleen op zoek bent naar standaard componenten, maar meer van een leverancier verwacht, biedt ERIKS ongekende mogelijkheden. Wilt u dat technische componenten levenslang worden ondersteund met prestatieverhogende  en levensduurverlengende services?  Dan heeft u bij ons een uitgebreide keuze aan kostenefficiënte en duurzame oplossingen, gedurende de volledige levenscyclus van uw producten of installatie.

Een rijk palet aan Services is voor u beschikbaar. Waar voor uw bedrijf de grootste besparingen te realiseren zijn, brengen wij graag voor u in kaart. Aan de hand van een quick scan door onze Account Managers komen wij met een uitgewerkt advies met procesverbeteringen rondom de thema's veiligheid, energiereductie, verlengen uptime en kostenbesparingen. Hiermee maken wij uw bedrijf concurrerend en klaar voor de toekomst.

24/7 bereikbaar voor noodservice

ERIKS is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor noodservice. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met plotselinge machinestilstand garanderen onze spoedprocedures een snelle levering op de meest kritieke momenten. Zo beperken wij uw stilstand tot een minimum. 

24-uurs servicenummer buiten kantoortijden: T +31 800 60 08

Nieuws

Environmental Monitoring bespaart energie en kosten

Eelco van den Broek

Environmental Monitoring Solutions ondersteunen bedrijven bij het verduurzamen van hun productieomge...

Industriële Kunststoffen: belangrijkste selectiecriteria

Dieter Kunz

Hoe kies je de juiste kunststof voor jouw toepassing? In dit artikel nemen we je mee in de belangrij...

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.