Nasa

Over ERIKS Nederland

Totaaloplossingen voor de industrie

Let's make industry work better

Wij zijn ERIKS Nederland, een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: uw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze technologische kennis en vaardigheden ontwikkelen zo'n 1.150 medewerkers in Nederland oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken.

Kostenbesparingen realiseren en productieprocessen optimaliseren. Dáár gaan we voor. Samen maken wij bedrijven succesvoller door onze kennis en vaardigheden in te zetten en onszelf en onze klanten voortdurend uit te dagen.

De afgelopen decennia hebben wij diepgaande kennis opgedaan op het gebied van afdichtingen en rubbertechniek, industriële kunststoffen, stromingstechniek, industriële en hydraulische slangen, flensafdichtingen, aandrijftechniek en gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten. 

Naast een breed scala aan hoogwaardige werktuigbouwkundige componenten, leveren wij ook technische en logistieke diensten aan alle takken van industrie. Wij voelen ons overal thuis.

Wilt u ook beter en efficiënter? Kosten besparen, duurzamer? Heeft u een technische uitdaging?
Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Real estate app concept on a mobile phone screen, person searching a house, apartment or property to buy or rent online on internet

ERIKS biedt 900.000 producten voor de industrie op shop.eriks.nl.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.