Bij ERIKS vind je meer dan een gewone stage

Jouw eerste stap in onze wereld

Stages & Bijbanen

Ben jij op zoek naar een buitengewoon leerzame stageplaats? Of zoek je een baan naast je studie? Bij ERIKS zijn er volop mogelijkheden. Of je nu een studie Techniek, Commercie, IT, HR, Finance of Logistiek volgt, bij ERIKS krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een buitengewone passie voor techniek, teamwork en collegiale open werksfeer. 

Stagemogelijkheden bij ERIKS Nederland

Bij ERIKS zijn alle studenten welkom, van MBO tot WO niveau. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen en bijbanen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht leert handelen.

Als stagiair maak je onderdeel uit van een buitengewoon team, waarin je leert en veel ervaring opdoet. Bij de invulling van een stageplaats wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen en je affiniteiten. Uiteraard ontvang je bij ERIKS een stagevergoeding en is er de mogelijkheid je aan te sluiten bij Young ERIKS, onze community voor starters. 

MBO traineeship Technisch Commercieel

Jezelf ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie

Heb jij goed technisch inzicht en wil je commercieel bezig zijn?
Als MBO trainee start je je carrière met een fulltime functie en rouleer je binnen verschillende afdelingen. Tijdens een periode van 24 maanden leer je alles over verkoopprocedures, relatiebeheer en ontwikkel je jouw technische kennis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het aanschaffen en gebruiken van onze technische producten. Je ontdekt wat jouw talenten zijn en waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Na deze periode behoor jij tot onze professionals en heb je de keuze je carrière binnen ERIKS verder vorm te geven binnen de afdeling inkoop, technische verkoop of binnendienst verkoop.

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is en waar je de kans krijgt om van het buitengewone werkelijkheid te maken.
 

Bij ERIKS bepaal jij je eigen toekomst!


Rond je een MBO-4 opleiding af in techniek, of ben je een starter op de arbeidsmarkt met max 3 jaar werkervaring in een technische of commerciële functie? Ben je net zo ambitieus als wij? Dan is deze kans voor jou!

 

Wat maakt ERIKS buitengewoon bijzonder?

  • Een goed salaris met een winstuitkering van max 18%
  • Interne opleidingsmogelijkheden
  • Techniek in combinatie met commercie
  • Talentmanagement is een belangrijke onderdeel
  • Top Employer (sinds 2011)
  • Mogelijkheid tot hybride werken
  • Onderdeel van Young ERIKS, onze community voor Young Professionals

ERIKS: Make remarkable a reality.

We komen graag met je in contact

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.