Papier & pulp

Processen optimaliseren

Meedenken met afnemers; dat doen we al decennialang in de papier- en pulpindustrie. We creëren nieuwe inzichten en unieke toepassingen om het productieproces van klanten te optimaliseren. Bijvoorbeeld met aandrijftechniek: met meer vermogen, minder onderhoud en lagere kosten. Voor een wereldspeler in de papier- en pulpindustrie bedachten we een aandrijftechniek die de kwaliteit van het papier verbeterde, het onderhoud verminderde, de energiekosten terugdrong en de output verhoogde. Wij helpen bedrijven om processen te optimaliseren met producten en oplossingen op maat.

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Nieuws

Hoe ERIKS helpt met voedselveiligheid

-

Je bedrijf moeten sluiten vanwege een listeriabesmetting, dat wil je echt voorkomen. De food special...

Ontdek de staat van voedselveiligheid

-

De whitepaper omvat 28 pagina's met daarin heel helder de staat van voedselveiligheid bij Nederlands...

Brochures

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.