Infrastructuur

Innovatie door co-creatie

Nederland kan niet zonder weg- en waterbouw. Wij zijn de specialist die Nederland helpt de aanleg, het onderhoud en de werking ervan te verbeteren. Zo maken we Nederland sterker en veiliger. Bijvoorbeeld met de Deltawerken. Rijkswaterstaat koos ERIKS voor een bedrijfszekere oplossing voor de grootste beweegbare sluisdeuren ter wereld: die van de Maeslantkering. Om de betrouwbaarheid van het afzinken deze sluisdeuren te waarborgen en te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen die de klimaatverandering aan de bescherming van ons land stelt, zijn hoogwaardige Econ vlinderkleppen met hydraulische actuators ingebouwd. We verbeteren de Nederlandse wegen, zo helpen we Nederland te beschermen tegen wind, water en de zee.en te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen die de klimaatverandering aan de bescherming van ons land stelt,

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Nieuws

Vakmanschap zorgt voor soepel openen en sluiten van bruggen

- Jan Mol in Grond/Weg/Waterbouw

De lagers die de stalen bruggen van de Nieuwe Sluis in Terneuzen beweegbaar maken en houden, zijn un...

De meest gemaakte denkfout bij machineontwerp

-

De meest gemaakte denkfout bij machineontwerp? De afdichtingen als sluitstuk zien. Dit is een recept...

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.