Evenementen

Maak kennis met de oplossingen van ERIKS

ERIKS laat u graag kennismaken met de innovatieve en complete oplossingen die wij de industrie bieden. Hoe onze aanpak van een probleem bij een klant leidt tot innovatie of kostenbesparing. Wij bieden de industrie tal van maatwerkoplossingen en services. Bezoek onze evenementen en laat u inspireren.

Evenementen in 2024

De evenementen en beurzen waaraan ERIKS Nederland deelneemt, vindt u hieronder.

ERIKS Experience Day - Ede

11 april 2024
 
Op de ERIKS Experience Day in Ede nemen we je mee in de toekomst van Aandrijftechniek en Engineered Kunststoffen. Samen met toonaangevende A-merk fabrikanten besteden we aandacht aan actuele thema’s zoals energiebesparing, de energietransitie, voedselveiligheid, engineering & maatwerk. Er zijn diverse lezingen en je kunt deelnemen aan een rondleiding door onze productiehal van Kunststoffen. Op het beursplein staan vele noviteiten op het gebied van rotating equipment, elekromotoren, lagertechniek, hydrauliek, pneumatiek, precision motion & control en kunststoffen.

Precisiebeurs - Brabanthallen, Den Bosch

13 - 14 november 2024
 
Precisietechnologie is razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Niet voor niets vormt precisietechnologie een van de fundamenten voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie. De grens is echter nog lang niet bereikt. Ontmoeten, samenwerken en kennisdelen zijn onmisbaar om mee te gaan in snelle technologische ontwikkelingen. De Precisiebeurs brengt de gehele waardeketen bij elkaar om samen te werken aan de volgende generatie technologische innovaties. Je vindt ERIKS op stand 157.

Mets Trade 2024 - RAI Amsterdam

19 - 21 november 2024
 
The METSTRADE Show is the world’s largest trade exhibition of marine equipment, materials and systems. This is the only truly international B2B exhibition for the marine leisure industry and have served as a platform for innovation, market developments and networking. You can find ERIKS at the Superyachts pavilion.

Nieuws, Cases en Blogs

ATEX-motoren & slangen voor gebruik in explosierisico zones

Ontdek ATEX-gecertificeerde apparatuur, zoals motoren en slangen, voor veilig werken in explosiegevo...

Stappenplan voor de juiste installatie van O-ringen

Gebruik je O-ringen in toepassingen die in contact komen met voedingsmiddelen? Lees ons stappenplan ...

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.