Energie

Co-engineering en energieprocessen efficienter maken

De noodzakelijke energietransitie van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energiebronnen brengt de komende jaren enorme uitdagingen met zich mee.  Zo droeg ERIKS de afgelopen jaren met de levering van systeemoplossingen en omvangrijke appendagepakketten succesvol bij aan de realisatie van grote windparken. Ook hebben wij bijgedragen om een ingenieus onderdeel van elastomeer te bedenken voor zonnepanelen. Dit bleek een essentieel onderdeel van het  nieuwe flexibele zonnepaneel te zijn. Daar zijn we trots op, dáár krijgen we energie van.

In de energietransitie naar meer groene energie gaat waterstof een steeds interessantere rol spelen. De eerste toepassingen voor verwarming van gebouwen en in de transportsector zijn inmiddels een feit. ERIKS heeft de kennis en producten.

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Gerelateerde artikelen

Productoverzicht

Aandrijftechniek

Afdichtings- & rubbertechniek

Industriële kunststoffen

Flensafdichtingen

Gereedschappen, onderhoud & veiligheid

Industriële & hydraulische slangen

Stromingstechniek

                                                                   

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.