Utiliteit

Ondersteuning installateurs in de breedste zin

Van de nieuwbouw van ziekenhuizen, kantoren en winkelcentra tot de renovatie van musea: onze kennis en ervaring in de utiliteit is groot. We ondersteunen installateurs en engineeringsbureaus in de breedste zin. Onze kracht ligt in het projectmatig inrichten van ketelhuizen, klimaatsystemen en inregelen van cv, stoom- en drinkwaterinstallaties. We spelen in op de logistiek en de planning van de bouwplaats, we denken mee hoe we het bouwproces zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen en wijzen onze klanten op mogelijkheden om kosten te besparen en de duurzaamheid te vergroten. We leveren zowel hoogwaardige cv appendages, instrumentatie, afdichtingen en slangen als complete klantspecifieke systemen zoals kunststof leidingsystemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid komen op de eerste plaats: dat is ons onderscheidende vermogen.

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Gerelateerdere artikelen

Productoverzicht

Aandrijftechniek

Afdichtings- & rubbertechniek

Industriële kunststoffen

Flensafdichtingen

Gereedschappen, onderhoud & veiligheid

Industriële & hydraulische slangen

Stromingstechniek

                                                                   

Brochures

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.