Tankopslag

Veiligheid staat centraal

In de wereld van tankopslag draait het om veiligheid. Eén fout, hoe klein ook, kan fatale gevolgen hebben. In de loop der jaren hebben wij vergaande expertise opgebouwd, die we dagelijks toepassen om onze klanten in de tankopslag de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid én veiligheid te bieden. Dat doen we bijvoorbeeld met een brede range hoogwaardig afsluiters en aandrijvingen. Of met advies over hoe de dagelijkse processen voor de verwerking van bulkgoederen kunnen worden verbeterd. Zo leveren we voor de bouw van een nieuwe brandstof terminal voor Botlek Tank Terminal alle afsluiters en actuators waaronder Dual Expanding Plug valves van onze eigen fabriek Valves Enterprise. Geheel samengebouwd en getest in ons valve automation center in Capelle ad IJssel.

Onze services voor maatwerk

Supply Chain Solutions - een kritische kijk op de keten

Goed voorraadbeheer in combinatie met onze technische kennis kan voordelen hebben voor uw bedrijf. Dat gaat veel verder dan magazijnbeheer. Onze ervaren teams helpen u operationele verbeteringen in uw Supply Chain te ontdekken. Wij laten u zien hoe die wijzigingen aantoonbare kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit realiseren. Sneller dan u denkt.

Productie & assemblage

ERIKS beschikt over een breed assortiment standaard componenten, maar het gaat veel verder dan dat. Wij produceren allerhande zeer specifieke maatwerkproducten. Onderdelen voor in uw productieproces of voor producten die u op de markt brengt. In Nederland hebben wij 10 eigen dedicated productielocaties voor quick supply en van enkele stuks tot grote series.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Nieuws

Econ® Namur Stuurventiel

-

Producten die het kwaliteitslabel Econ® mogen dragen, zijn duurzaam en ontworpen op basis van klante...

Ballastsysteem voor grootste hangbrug ter wereld

-

ERIKS ontwikkelde samen met Strukton een ballastsysteem voor het gecontroleerd afzinken van betonnen...

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 72 514 15 14

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.