3D ECON appendage bibliotheek beschikbaar voor CADMATIC

CADMATIC heeft haar bibliotheek 3D modellen uitgebreid met een grote selectie ECON® appendages welke voornamelijk gebruikt worden voor de virtuele constructie van schepen. De 3D modellen zijn volledig parametrisch binnen CADMATIC gemodelleerd, waardoor alle functionaliteit behouden blijft.


De bibliotheek is direct beschikbaar voor gebruikers met een CADMATIC licentie. CADMATIC is een toonaangevende ontwikkelaar van 3D-gebaseerde softwareoplossingen voor ontwerp, engineering en informatiebeheer voor de Marine en Plant industrie. De software wordt gebruikt voor de scheepsbouw, offshore en procesinstallaties, variërend van luxe jachten tot de grootste cruiseschepen en offshore-platformen ter wereld, en van voedings- en farmaceutische projecten tot de grootste energie-, chemische, olie- en gas- en pulp & paper projecten.

 


Optioneel

Download het eBrowser-bestand met volledige licentie om de volledige inhoud van de ECON® appendagebibliotheek te bekijken:  CADMATIC

U kunt ook de gratis eBrowser light-versie hier downloaden.

 

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Meest recente artikelen

Voedselveilige afdichtingen: voorbeelden, normen en tips

Gebruik je geen voedselveilige o-ring of andere afdichting? Dan is dat een gevaar voor de gezondheid...

3D-printing biedt ondersteuning aan innovatie

In dit artikel vertellen we waarvoor 3D-printing precies wordt gebruikt en welke voordelen dat oplev...

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.