Traineeships & stages

Match jij met ERIKS?

Ben jij op zoek naar een leerzame, interessante stageplaats? ERIKS heeft stageplekken beschikbaar voor talent. Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt. Dit alles in een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door een collegiale, open werksfeer met respect voor en vertrouwen in elkaar.

Als stagiair maak je onderdeel uit van een team, waarin je leert en veel ervaring opdoet. Bij de invulling van een stageplaats wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen en je affiniteiten. Ook goed om te weten; een stagiair komt bij ERIKS in aanmerking voor een stagevergoeding.

Match jij met ERIKS?   

Ben je bezig met een opleiding Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde en zoek je een stageplek? Laat dan van je horen en solliciteer op de vacature "Stage bij ERIKS". Tip: zoek op 'stage', of filter op Nederland.

Wij kijken graag met je mee naar wat je mogelijkheden binnen ERIKS zijn.

Management Traineeship

Jezelf ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie.   

ERIKS is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een lange historie en één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld. Een sterk groeiend bedrijf, altijd op zoek naar talent. 

Rond je een relevante master, bijvoorbeeld Mechanical Engineering, Strategic Management of Bedrijfskunde, af? Heb je daarbij ervaring opgedaan in bijvoorbeeld bestuursfuncties of een eigen onderneming? Heb je net zo’n onbegrensde groeiambitie als wij, ben je analytisch, communicatief sterk en commercieel ingesteld? Dan maken we graag kennis met je.

Wie weet is dat het begin van een veelbelovende carrière bij ERIKS!

Wat maakt ERIKS nog meer interessant?

 • Internationale activiteiten
 • Interne opleidingsmogelijkheden
 • Groeistrategie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Prettige bedrijfscultuur
 • Techniek in combinatie met commercie
 • Talentmanagement is een belangrijke onderdeel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Top Employer (sinds 2011)
 • Onderdeel van SHV.nl
   

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.