ERIKS Top Employer 2024

voor de 14e keer op rij gecertificeerd

De medewerkers van ERIKS zijn ons grootste kapitaal. Zij leggen jaar in, jaar uit de basis voor het succes van ons bedrijf. Wij zijn daarom trots dat ERIKS in 2024 opnieuw, na een aangescherpte toetsingsprocedure, voor het 14e jaar op rij is gecertificeerd als Top Employer!

Hiermee tonen wij aan dat de groei en ontwikkeling van al onze medewerkers én van nieuw talent altijd prioriteit heeft. Het bevestigt bovendien dat wij ons blijven onderscheiden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Deze waardering komt onder meer tot uiting in het medewerkers-tevredenheidsonderzoek dat ERIKS jaarlijks uitvoert.
 

Wil jij jezelf écht ontwikkelen, doorgroeien
en stappen maken?

Dan ben je bij ERIKS op de juiste plek!

Jaar in jaar uit doen we ons uiterste best  ons te blijven onderscheiden en profileren als aantrekkelijk werkgever. Samen maken we de Nederlandse industrie Future Proof. Wie wil daar niet aan meewerken? Waarom zou je kiezen voor werken in één bepaald marktsegment? Bij ERIKS kom je in aanraking met klanten uit de top van de gehele Nederlandse industrie uit alle sectoren. Jezelf blijven ontwikkelen zien we als een must en vanzelfsprekend bieden we je volop mogelijkheden om je eigen carrière vorm te geven.
 

Wil jij ook werken bij een Top Employer? 

Kijk dan eens op de pagina’s met vacatures of traineeships en stages

ERIKS Maintentance TE 2023

   

Vandaag leren hoe het gisteren was om het morgen beter te doen

ERIKS is al tientallen jaren een mensen-bedrijf: met passie, specialisme en innovatie maken onze collega’s de industrie beter. We zijn al lang een lerende organisatie, wat je terugvindt in dit oude, doch immer actuele, ERIKS motto: vandaag leren hoe het gisteren was om het morgen beter te doen. 

Er zit veel trots in ons bedrijf: de grote werktuigbouwkundige product portfolio, alle specialistische  dienst-verlening, ondernemerschap in zeer diverse industrie-segmenten, de samenwerking om snel de beste oplossing voor onze klanten te vinden of te bouwen en om continue te verbeteren. Regelmatig halen we het net op met een medewerkers-tevredenheidsonderzoek, dat ons gedetailleerde feedback geeft waarmee onze teams aan de slag gaan.

Veel collega’s werken al heel lang voor ERIKS: telkens krijgen ze nieuwe kansen om zich te ontwikkelen, dieper - op het technische vlak, breder – over verschillende functies of businesses heen of verder – management-trajecten binnen ERIKS.

We investeren in nieuwe competenties, bijvoorbeeld data analytics, remote monitoring/asset management, strak programma management, met abonnementen op blended leertrajecten en LinkedIn Learning. 

Top Employer geeft een kwaliteitsgarantie die we waarderen, elk jaar weer.

Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt

Testimonials

Ik heb de overstap naar ERIKS gemaakt omdat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen. Met ERIKS als werkgever ben ik in een professionele, gezellige werkomgeving terecht gekomen waar ik uitgedaagd en gefaciliteerd wordt om het verschil te maken.

Traineeship & stages

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele, leerzame omgeving. Match jij met ERIKS?

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.