ERIKS Top Employer 2020

Voor het 10e jaar op rij gecertificeerd

Onze medewerkers zijn sinds de oprichting van ERIKS zo'n 80 jaar geleden ons grootste kapitaal. We zijn daarom trots dat ERIKS, na wederom een strenge, aangescherpte toetsingsprocedure, alweer voor het tiende jaar op rij gecertificeerd is als Top Employer!

Hiermee laten we zien dat de groei en ontwikkeling van onze mensen én nieuw talent altijd prioriteit heeft. Het bevestigt bovendien dat we ons blijven onderscheiden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Wij schaven ons vooruitstrevende HR beleid voortdurend bij.

Voor meer informatie over de certificering, ga je naar de website van het Top Employer Institute

 

Bij ERIKS vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen   

Voor het 10e opéénvolgende jaar heeft ERIKS het Top Employers certificaat behaald. Iets waar wij erg trots op zijn. Waarom zou je kiezen voor werken in één bepaald marktsegment? Bij ERIKS kom je in aanraking met klanten uit de top van de gehele Nederlandse industrie uit alle sectoren. Onze klanten vinden ERIKS een fantastisch bedrijf om mee te werken, en onze medewerkers vinden ERIKS een fantastisch bedrijf om vóór te werken. Bij ERIKS vinden wij het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en bieden wij volop mogelijkheden je eigen carrière vorm te geven.

Sander Splinter | Directeur ERIKS Nederland

Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt

Testimonials

Ik heb de overstap naar ERIKS gemaakt omdat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen. Met ERIKS als werkgever ben ik in een professionele, gezellige werkomgeving terecht gekomen waar ik uitgedaagd en gefaciliteerd wordt om het verschil te maken.

Traineeship & stages

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele, leerzame omgeving. Match jij met ERIKS?

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.