Early Bird Service

Uw bestelling de volgende dag vóór 8:00 uur op de werkplek


De ERIKS Early Bird Service betekent op werkdagen tot 17:00 uur uw order bestellen, en de volgende werkdag vóór 8:00 uur geleverd krijgen op elke GPS-positie in Nederland!

ERIKS Early Bird Service

Bedrijven zoals het uwe, die actief zijn in de 24/7 draaiende industrie, kunnen het zich niet veroorloven dat technici op locatie moeten wachten op materialen. Of heen en weer moeten rijden om werktuigbouwkundige componenten op te halen, terwijl er een klus moet worden geklaard. Echte professionals willen meteen aan de slag en zich niet onnodig bezighouden met tijdrovende logistieke processen.

Daarom biedt ERIKS nu de Early Bird Service, oftewel op werkdagen tot 17:00 uur bestellen, en de volgende werkdag vóór 8:00 uur geleverd krijgen op elke GPS-positie in Nederland.

Voordelen voor u

  • In de ochtend meteen aan de slag
  • Meer productieve uren voor uw technici
  • Minder lokale (grijp-)voorraad nodig
  • Korte doorlooptijden, snelle levering
  • Direct geleverd op gewenste locatie
  • U bespaart tijd, brandstof én geld

"Professionals willen
meteen aan de slag, en zich
niet onnodig bezighouden
met tijdrovende logistiek"


"Met de Early Bird Service blijft uw bedrijf in beweging, bespaart u op kosten en winnen uw technici tijd"

ERIKS Early Bird Service. Voor de vroege vogels.

Let’s make industry work better. Het is niet zo maar een motto. Met deze service wil ERIKS u verder ontzorgen door producten en materialen snel,  tijdig en voor u op de juiste plek af te leveren. Zo blijft uw bedrijf in beweging, bespaart u op kosten en winnen uw technici tijd.

 

Wilt u meer weten over onze service?

Heeft u een vraag? Neem contact op met de Eearly Bird Service specialisten, of laat uw gegevens achter zodat zij contact met u op kunnen nemen.

T +31 88 855 93 72

Download de flyer

Wilt u alle informatie over onze Early Bird service overzichtelijk in een document hebben, download dan de flyer. Of deel deze pagina via onderstaande buttons als u iemand anders op de service wilt attenderen.

Onze services voor maatwerk

Laptop with Green Mock-up Screen Standing on the Desktop in the Warehouse where Man Works.

Eenvoudig online zaken doen via de ERIKS webshop

De ERIKS webshop omvat een assortiment van ruim 700.000 artikelen. Bekijk alle artikelen en specificaties zonder registratie. Met een webshopaccount ziet u alle prijs-, voorraad- en levertijdinformatie. U kunt direct bestellen en al uw lopende orders inzien, inclusief een track & trace-functie. Bestel- en goedkeuringsprocedures richt u zelf in. U registreert zich eenvoudig met behulp van uw ERIKS klantnummer.

Routinematig onderhoud reduceert downtime

Vlekkeloos produceren volgens planning vergt routinematig onderhoud. Onze onderhoudsteams bieden tal van mogelijkheden om uw uptime hoog te houden. Want voorkomen is beter dan genezen. Het kost bijvoorbeeld 50% meer om een defect item te herstellen, dan wanneer het probleem voortijdig was opgelost! ERIKS voert onderhoudstaken uit zoals on-site service, inspectie, testen en reparaties tot smeerservices.

EDI

Elk bestelproces wordt gekenmerkt door uitwisseling van documenten. Dit is zeer arbeidsintensief en foutgevoelig. ERIKS biedt de mogelijkheid om door middel van EDI oftewel Electronic Data Interchange deze uitwisseling elektronisch uit te voeren. De implementatie van EDI levert significante financiële en operationele voordelen op voor uw bedrijf.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.