Geplaatst op 17 april 2020

Nieuwbouw voor Kunststoffen in Ede nadert voltooiing

ERIKS bouwt in Ede een nieuw Center of Expertise Kunststoffen van ruim
10.000 m². In deze nieuwe vestiging bundelen wij de kennis, voorraden en productiemiddelen om onze relaties nog beter te bedienen.

Van vier kleinere ERIKS Kunststoffen vestigingen verspreid over het land gaan we over naar een duurzaam bedrijfsgebouw centraal in Nederland. Omdat alle medewerkers binnenkort onder één dak zijn gehuisvest, verloopt de samenwerking tussen de afdelingen inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, productie en logistiek efficiënter. Hier gaan afnemers direct van profiteren.

Voordelen centraal gelegen Center of Expertise Kunststoffen

  • Snelle maatwerkoffertes door grote verkoopteams met grote ambities en diepgaande kennis;
  • Kortere levertijden van halffabricaat kunststoffen door één centrale voorraad;
  • Korte levertijden van maartwerkproducten door verhoging van productiecapaciteit.

 

Verhuizing begin juni 2020

De bouwactiviteiten verlopen geheel volgens planning. Momenteel zit de afbouw van het pand in de laatste fase. Een gerobotiseerd magazijn wordt opgebouwd, de verhuizingen van alle productiemiddelen naar Ede zijn ingepland, de plaatsing van nieuwe CNC-gestuurde machines en de inrichting van de kantoorruimtes is gestart. De verwachting is dat wij vanaf begin juni volledig operationeel zijn in het nieuwe pand.

 

ERIKS Kunststoffen
T +31 88 855 81 40
E
kunststoffen.ede@eriks.nl

 

Download hier ons informatieblad

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.