Meest recente nieuwsberichten

Grundfos pompen in stoomketelhuis

Grundfos en ERIKS Nederland industriële partners in pompen

11 december 2019

ERIKS is industrieel dienstverlener én multi-productspecialist, Grundfos produceert
A-kwaliteit pompen. Onlangs heeft ERIKS haar assortiment uitgebreid met industriële pompen waardoor Grundfos en ERIKS nu samen de markt opgaan, om de industrie verder te ontzorgen.

ERIKS waarborgt ISO22000 certificering

4 december 2019

Met deze wederom behaalde ISO22000 certificering, is de food grade kunststoffen productie en werkwijze volgens de Europese wetgeving EC1935/2004 en GMP (Good Manufacturing Practices) opnieuw met succes gewaarborgd.

Feestelijke opening Clean Manufacturing Facility

21 november 2019

Donderdag 21 november 2019. ERIKS Nederland vierde officieel de opening van de nieuwe Clean Manufacturing Facility (CMF). Relaties uit de food, farma en semicon werden getrakteerd op een uitgebreid programma rond het thema schone productie, 'Lean in clean'.

Nieuwe Saunders® eXtreme en highPerformance membranen

21 november 2019

Fabrikant Saunders brengt een nieuw medium-membraan voor de industriële membraanafsluiters op de markt: type KC. Speciaal ontworpen voor kritische chemische processen met media als natte chloor. Tegelijk is de naam en type codering voor de range aangepast. De nieuwe naam voor het assortiment rubberen membranen is eXtreme en voor de PTFE membranen highPerformance. 

Clean Manufacturing Facility in Alkmaar gestart

19 november 2019

November 2019 staat bij ERIKS in het teken van de opening en het opstarten van de compleet nieuwe Clean Manufacturing Facility (CMF). We hebben 1000m2 ingericht om nog meer schone diensten aan te kunnen bieden aan bedrijven in de food, farma en de semicon.

ERIKS introduceert duurzame kunststof filterelementen voor groffilters

7 november 2019

Door een exclusieve samenwerking met STC Trade heeft ERIKS een nieuw en duurzaam product in haar assortiment opgenomen: kunststof filterelementen. 

ERIKS opleidingscentrum voor Stoomtechnologie officieel geopend

3 september 2019

ERIKS geeft al jarenlang cursussen op het gebied van stoomtechniek, maar de vorige ruimte raakte verouderd. De vernieuwde, moderne cursusruimte is nu een uniek opleidings- en kenniscentrum voor stoomtechnologie en een mooie meerwaarde voor ERIKS. Het nieuwe ketelhuis is dan ook één van de redenen waarom ERIKS een geautoriseerd VPS . . .

Grootschalige nieuwbouw voor ERIKS Nederland in Ede

2 september 2019

ERIKS Nederland laat een nieuw, duurzaam bedrijfsgebouw realiseren op bedrijventerrein BTA12 in Ede. Het pand zal onderdak bieden aan de snelgroeiende divisie Kunststoffen van ERIKS, die zeer gespecialiseerde producten en diensten levert aan vele takken in de industrie . . .

Ballastsysteem voor grootste hangbrug ter wereld

12 augustus 2019

ERIKS ontwikkelde samen met Strukton een ballastsysteem voor het gecontroleerd afzinken van betonnen funderingen - caissons - voor de brugpilaren van een ruim 2 kilometer lange hangbrug . . .

NIEUW: Saunders Resiliance membranen

3 juni 2019

Fabrikant Saunders heeft drie nieuwe types EPDM-membranen voor de farmaceutische membraanafsluiters op de markt gebracht: de Resiliance-serie . . .

3D ECON appendage bibliotheek nu ook beschikbaar voor CADMATIC Marine

3 juni 2019

CADMATIC heeft haar bibliotheek 3D modellen uitgebreid met ECON appendages welke voornamelijk gebruikt worden voor de virtuele constructie van schepen . . .

ERIKS in 2019 voor het 9e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer! 

1 februari 2019

Daar zijn we trots op want ieder jaar wordt ons HR beleid onder de loep genomen en doorlopen we een zeer uitgebreide toetsingsprocedure. We worden doorgelicht op bijna 100 punten, verdeeld over 10 HR criteria . . .

Nieuwbouw Clean Manufacturing Facility Alkmaar gestart

18 januari 2019

De vraag naar schone productie en schoon verpakte producten nam de afgelopen jaren bij ERIKS zodanig toe, dat de omvang van de huidige Cleanroom niet meer voldeed. De nieuwbouw van een compleet nieuwe Clean Manufacturing Facility (CMF) past in de groeistrategie om meer schone diensten aan te kunnen bieden aan bedrijven in de food, farma en de semicon . . .

ERIKS wint DSM award voor ‘Best digital solution’

14 september 2018

We zijn er enorm trots op dat ERIKS als één van de key suppliers, de 'Best digital solution' award mocht ontvangen voor onze innovatieve ‘ERIKS Brain’ applicatie . . .

Econ® Namur Stuurventiel

30 juni 2018

Producten die het kwaliteitslabel Econ® mogen dragen, zijn duurzaam en ontworpen op basis van klanteisen: een degelijke constructie, een hoge mate van betrouwbaarheid en optimale veiligheid . . .

ERIKS verwerft distributeurschap voor ARO membraan- en plunjerpompen.

28 juni 2018

ERIKS heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen . . .

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 72 514 15 14

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.