opleidingsruimte-eriks
 

Training en opleiding

Vergroot uw kennis met ERIKS

Onze kennis van producten, toepassingen, regelgeving, innovaties, besparingen en meer, delen wij graag met u. De specialisten van ERIKS geven regelmatig trainingen en opleidingen om uw productieprocessen efficiënter te laten functioneren.

Onze commerciële medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en worden continu bijgeschoold in allerlei vakgebieden. Mede dankzij onze interne opleidingen en bijscholingsprogramma’s beschikken zij over gedegen product- en toepassingskennis.

Deze opleidingen zijn ook voor u of uw bedrijf beschikbaar. Want onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Met de opgedane kennis van product en toepassing behaalt u veel voordeel. Goed opgeleide medewerkers vergroten immers de productiviteit, de kwaliteit en veiligheid.

Wij leren u alles over de producten en de toepassingen op zowel theoretisch als praktisch gebied. Details over de inhoud van de trainingen en opleidingen vindt u op deze pagina. Al onze trainingen en presentaties worden op ERIKS-vestigingen gegeven, maar kunnen ook op uw locatie worden georganiseerd. Daarnaast zijn opleidingen op maat ook mogelijk.

Overzicht opleidingen


De trainingen en bijscholingsprogramma’s zijn speciaal gericht op medewerkers van de technische dienst, engineering, montage- en onderhoudspersoneel en productiemedewerkers.

Interesse in een opleiding bij ERIKS of meer informatie hierover? Laat ons weten waar uw interesse naar uit gaat. Wij helpen u graag! Stuur een mailtje naar: marketing@eriks.nl