Verwerkingscursus kunststof leidingsystemen

Onze kennis van leidingsystemen, de toepassingen daarvan en onze innovatieve houding ten opzichte van technische uitdagingen willen wij graag met u delen. In dit kader geeft ERIKS regelmatig trainingen voor kunststof leidingsystemen om uw productieprocessen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.  Wij zijn overtuigd dat goed opgeleide medewerkers de productiviteit, kwaliteit en veiligheid van uw bedrijf en onze producten kunnen waarborgen   

Cursusinformatie

U leert over de theorie en de praktijk voor verwerking van kunststof leidingsystemen. De trainingen worden in een zeer modern uitgerust instructielokaal gegeven en bestaan uit twee delen. Het theoretische deel, waar vooral ingegaan wordt op de mechanische en chemische eigenschappen van de leidingsystemen. En het praktische deel, waarbij de deelnemers zelf actief oefenen in het maken van een correcte las- of lijmverbinding en waarbij hen wordt gewezen op aandachtspunten, die de kwaliteit van de verbinding en dus het systeem bepalen. Nadat de training met goed gevolg is doorlopen, ontvangt de cursist een getuigschrift op naam. 
 

Doelgroep

Voor wie: monteurs, service engineers, onderhoud en maintenance engineers in de installatiebranche.
 

Onderwerpen die behandeld worden

  • Verbindingsmethodieken
  • Het monteren
  • Transport en opslagI
  • Controle op de verbindingen
  • Monteren van appendages

Praktische informatie

Niveau:            minimaal MBO

Duur:                1 dag

Meer info:        leidingsystemen@eriks.nl

 

Cursusdatum en locatie

In overleg - ERIKS Alkmaar

Schrijf hier in voor de verwerkingscursus kunststof leidingsystemen

De cursist kan kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van de cursus. De cursus gaat door als een bepaald minimum aantal deelnemers is ingeschreven. Wordt dit minimum aantal niet bereikt dan heeft ERIKS B.V. het recht de cursus te annuleren.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.