Trainingen & opleidingen stromingstechniek

Vergroot uw kennis of vaardigheden

Onze kennis van producten, materialen, toepassingen, regelgeving, innovaties, besparingen en meer, delen wij graag met u. De specialisten van ERIKS geven regelmatig trainingen en opleidingen om uw productieprocessen efficiënter te laten functioneren. De opleiders zijn volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en worden continu bijgeschoold in allerlei vakgebieden. Mede dankzij onze interne opleidingen en bijscholingsprogramma’s beschikken zij over gedegen product- en toepassingskennis. 

 

Tal van opleidingen zijn voor u of uw bedrijf beschikbaar. Met de opgedane kennis van product, materiaal en toepassing behaalt u veel voordeel. Goed opgeleide medewerkers vergroten immers de productiviteit, de kwaliteit en veiligheid. Wij leren u alles over de producten, materialen en de toepassingen op zowel theoretisch als praktisch gebied. Al onze trainingen en presentaties worden op ERIKS-vestigingen gegeven, maar kunnen ook op uw locatie worden georganiseerd. Daarnaast zijn opleidingen op maat ook mogelijk. 

De trainingen en bijscholingsprogramma’s zijn speciaal gericht op medewerkers van de technische dienst, engineering, montage- en onderhoudspersoneel en productiemedewerkers.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.