Feestelijke opening Clean Manufacturing Facility

Donderdag 21 november 2019. ERIKS Nederland vierde officieel de opening van de nieuwe Clean Manufacturing Facility (CMF). Relaties uit de food, farma en semicon werden getrakteerd op een uitgebreid programma rond het thema schone productie, 'Lean in clean'.

Uitgebreid programma, feestelijke opening

We kijken met gepaste trots terug op een zeer geslaagde feestelijke opening van de nieuwe Clean Manufacturing Facility. ERIKS presenteerde haar gasten een informatief programma rond schone productie. Pauline de Wilde vertolkte de rol van dagvoorzitter en gaf het woord aan Sander Splinter, Managing Director van ERIKS Nederland, die de pleinaire sessie aftrapte met een welkomstwoord.

Peter Oosterveld, Manager Innovations & Investments bij Heineken Den Bosch en Peter Koolen, Key Account Manager van ERIKS, werden geïnterviewd over de samenwerking in het Joint Improvement Program - een nieuwe ERIKS service die in korte tijd veel besparingen kan opleveren. Dennis Boeijer, Business Unit Manager Sealing & Polymer vertelde over de ontwikkelingen bij ERIKS rond Co-engineering en Additive Manufacturing.

Keynote ASML

Wim Waeghe, Vice President Strategic Sourcing ASML sprak in zijn Keynote uitgebreid over de uitdagingen van een innovator en welke factoren cruciaal zijn voor een goed partnership. Sjoerd Houtman, Sales Director bij ERIKS, legde de zaal uit wat ERIKS bedoelt met 'Lean in clean', onze kijk op schone productie en wat deze extra 1.000 m2 aan faciliteiten betekenen voor onze industriële relaties.

Tijdens een spetterende openingsact werd de splinternieuwe CMF vervolgens aan alle aanwezigen onthuld. In het kader van safety werden alle relaties voorzien van veiligheidsschoenen, waarna de rondleidingen langs alle faciliteiten werden gestart.

Al met al een zeer geslaagde middag, waar wij onze passie voor techniek, onze kennis en dienstverlening met onze relaties hebben mogen delen. Daar willen wij onze partners en de vele relaties vanuit heel Nederland hartelijk voor bedanken. 

ERIKS | Lean in Clean

In de farma, food en semicon-industrie neemt de vraag naar schone productie en schoon verpakte producten verder toe. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen met onze Clean Manufacturing Services? Onze specialisten staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op via: +31 88 855 85 58  of per e-mail: info@eriks.nl


Meer informatie

ERIKS Cleanroom

100% kwaliteitscontrole

Nieuwsitem AT Osborne

 

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.