ERIKS 80 jaar

We kijken met trots terug... en vooruit!


ERIKS 80 jaar!

ERIKS werd 80 jaar geleden opgericht in Alkmaar. Toen hielpen we klanten in de zuivelindustrie hun bedrijf te verbeteren door pakkingen, afdichtingen, V-riemen en slangen te leveren en in oplossingen te denken.

In de afgelopen 80 jaar zijn we gegroeid en hebben we ons verder ontwikkeld, op alle mogelijke manieren. We hebben grenzen verlegd, producten ontworpen, geïnnoveerd, uitgebreid naar andere landen, nieuwe markten verkend, gedigitaliseerd en vele nieuwe, ervaren mensen van over de hele wereld in ons bedrijf verwelkomd.  

Ondernemerschap en passie voor technologie zijn altijd onze belangrijkste principes geweest, aangevuld met een vleugje Nederlandse directheid en een praktische benadering.   

Met deze mentaliteit en de technische vaardigheden die in de loop der jaren werden ontwikkeld, hebben we veel klanten, in alle denkbare sectoren van de industrie, ondersteund om hun bedrijf beter te laten werken. We zijn er trots op grote bedrijven, van basisindustrie tot hightech semicon, die zeer belangrijk zijn in onze samenleving, van dienst te zijn en we bedanken ze voor het vertrouwen in onze kennis en kunde.

We kijken met trots terug, maar we kijken ook uit naar de toekomst, naar nieuwe uitdagingen in de volgende 80 jaar. 

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat uw industrie beter werkt? 

Gerelateerde artikelen

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.