Nieuwe catalogus gereedschappen en onderhoudsproducten

30.000 kwaliteitsproducten verdeeld over 2.000 pagina's

De nieuwe ERIKS gereedschappen en onderhoudsproducten catalogus 2020 - 2022 is nú leverbaar. Ruim 30.000 kwaliteitsproducten - waaronder veel nieuw assortiment - verspreid over 2 handzame bestelboeken voor de professionele eindgebruiker. Bijna 2.000 pagina’s aan kwaliteitsgereedschappen, alles binnen handbereik en snel leverbaar. Vul het onderstaande bestelformulier in en ontvang deze catalogi kosteloos.

De papieren catalogus – nog steeds een behoefte

Ondanks de vergaande digitalisering van het industriële landschap én ERIKS, blijkt er nog steeds behoefte aan een papieren catalogus te zijn bij diverse eindgebruikers. Een afgelegen plant, werkplaatsen zonder toegang tot internet, een offshore eiland, schepen op hun route – niet iedereen heeft 24/7 toegang tot een online bestelportaal. Om ook deze klanten te blijven bedienen – en iedereen met een bedrijf die nog steeds graag door een papieren catalogus bladert – bieden we deze bestelboeken kosteloos aan. Wil je deze catalogi binnenkort op je werkplek ontvangen, vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Inhoud van de catalogus óók op de ERIKS webshop

Als dé gespecialiseerde industriële dienstverlener voor OEM en MRO helpen we naast het aanbieden van deze catalogus graag verder. We hebben vakkundige medewerkers die klaar staan om te adviseren. Via de ERIKS webshop kun je eenvoudig uit het gehele assortiment van deze catalogus en ons nog veel bredere productenpakket bestellen. Surf naar: shop.eriks.nl

 

 

Deel 1 | Metaalbewerkingsgereedschappen
Ruim 1100 pagina's | Inhoud:

  • Verspanende gereedschappen
  • Spantechniek
  • Meettechniek

Deel 2: Handgereedschappen en Slijp- & schuurmiddelen
Ruim 850 pagina's | Inhoud:

  • Handgereedschappen
  • Slijp- en schuurmiddelen
  • Werkplaatsbenodigdheden
  • Onderhoudsproducten

 

 

Kostenbesparing op gereedschappen?

Je hoeft niet dé gespecialiseerde industriële dienstverlener te zijn om gereedschappen en onderhoudsproducten te leveren vanuit een catalogus. ERIKS levert toegevoegde waarde. Hoezo?

Wij leveren niet alleen die steeksleutel of veiligheidsschoen, we gaan veel verder dan dat. Bekijk als voorbeeld hiervan onze Tool Control case. Hoe we forse kostenbesparingen weten te realiseren door het meedenken met onze industriële eindgebruikers, zoals in dit geval Friesland Campina.

 

Aanvraagformulier Gereedschappen catalogus

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons pakket gereedschappen, onderhouds- en veiligheidsproducten, neem dan contact op met onze specialisten.

T +31 88 855 81 70

E gereedschappen@eriks.nl

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.