Bescherm u tegen het coronavirus

Transparante kuchschermen

In deze bijzondere tijden staat ook voor ERIKS de gezondheid van Nederlanders voorop! Om medewerkers van supermarkten, apotheken, drogisterijen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en het openbaar vervoer te beschermen tegen de overdracht van het coronavirus levert ERIKS momenteel volop transparante beschermplaten.

ERIKS levert met deze functionele Epraform® kuchschermen een cruciale bijdrage aan het beschermen van personeel en bezoekers tegen niesspetters en hoestsputum. Wij beschikken over zeer ruime voorraden. De transparante beschermplaten zijn standaard voorzien van 2 bevestigingsgaten. Wij produceren op elke gewenste formaat en leveren op korte termijn! Indien gewenst kunnen wij ook andere oplossingen bieden voor het plaatsen van de beschermplaten. 

 

De Epraform® afschermingen zijn uitermate geschikt voor gebruik op de volgende plekken: 

  • Kantoortuinen
  • Onderwijs
  • Ziekenhuizen
  • Overheidsinstellingen
  • Voertuigen
  • Winkels
  • Apotheken
  • Drogisterijen
  • Supermarkten
  • Horeca

 

Voor het bevestigen van de afschermingsplaten op bijvoorbeeld bureaus en tafels zijn diverse montage oplossingen beschikbaar.

Voor vragen of bestellingen neem contact op met ERIKS Industriële kunststoffen:

+31 88 855 81 40
kunststoffen.ede@eriks.nl

Download hier ons informatieblad

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.