Econ Namur Stuurventiel

Producten die het kwaliteitslabel Econ® mogen dragen, zijn duurzaam en ontworpen op basis van klanteisen: een degelijke constructie, een hoge mate van betrouwbaarheid en optimale veiligheid. Hetzelfde geldt voor de nieuwste aanwinst binnen het Econ® label: het Econ® Namur stuurventiel. 

 

ERIKS brengt een eigen merk stuurventiel met ¼” Namur aansluiting op de markt. Deze zijn geschikt voor alle pneumatische aandrijvingen met een ¼” Namur aansluiting, zoals ook de Econ® pneumatische aandrijvingen fig 7901 (VS) en 7902 (DA).

Kenmerken

  • Gunstig geprijsd
  • Aansluitmaat Namur ¼”
  • 3/2 of 5/2 functie (te wisselen door meegeleverde afdichtring)
  • Breather functie, stuurlucht wordt via interne stuurkanalen geschakeld
  • Beschermklasse IP65
  • Voorzien van noodhandbediening
  • Inclusief standaard stekker EN 175301-803B en kunststof beschermpluggen in de ontluchtingen


De stuurventielen zijn uit voorraad leverbaar in de standaard voedingspanningen 24VAC, 24VDC en 230VAC.    

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Econ® Namur stuurventielen, neem dan gerust contact onze afdeling Meet- en regeltechniek. 

+31 88 855 80 01

meetenregel@eriks.nl

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.