Vernieuwd assortiment beschermingsmiddelen

voorkomt de verspreiding van het coronavirus

De verspreiding van het coronavirus wakkert de laatste tijd weer aan in Nederland en daarbuiten. We zullen voor een langere tijd voorzichtig moeten zijn om de verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen, ook op en rond het werk. Het is dus belangrijk dat u de werkomgeving zo veilig mogelijk maakt en houdt. 

Of het nu gaat om balies in winkels of instellingen, kantoortuinen, werkplaatsen, openbaar vervoer of een productie-omgeving, ERIKS heeft standaard- en maatwerkoplossingen die personeel, klanten of patiënten kan beschermen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment met beschermingsproducten, die direct uit voorraad leverbaar is. Diverse hygiëne producten zijn recent in prijs verlaagd.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Antibacteriële doekjes en handgel
  • Desinfecterdende alcoholspray en -gel
  • Desinfectie dispensers en -zuilen
  • Infrarood thermometer
  • Reinigingsmiddelen
  • Stof- en mondmaskers
  • Gelaatsschermen
  • Veiligheidsbrillen, -vestjes en -handschoenen
  • Markeringstape, (vloer)pictogrammen en Covid-19 signalisatie
  • Transparante beschermingsplaten en kuchschermen


Een compleet overzicht met alle informatie vindt op de pagina Veilig aan het werk of in onderstaande brochure. Alle artikelen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

 

Brochure

Wilt u ons assortiment met prijzen en artikelenummers in PDF-vorm bekijken?
Download dan de brochure.
Download brochure
Veilig terug aan het werk

Gerelateerde artikelen

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chain profiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.