Woman hand holding smartphone with blur bokeh. Blank screen mobile phone for graphic display montage

Social media

Volg ERIKS online

ERIKS Nederland op social media

Via verschillende social media kanalen wil ERIKS Nederland graag contact leggen en houden met relaties, klanten en leveranciers, zowel personen als bedrijven en organisaties, huidige en toekomstige medewerkers, en iedereen die gewoon geïnteresseerd is in wat ERIKS doet.

Door middel van een mix aan updates willen we onze volgers informeren en aandacht schenken aan de uitdagingen en behoeften van de Nederlandse industrie, kennis delen over ERIKS, onze kernactiviteiten, producten, services en (besparings)cases. Ook zijn we altijd op zoek naar technisch/commercieel talent en laten we graag zien waarom ERIKS Nederland een echte Top Employer is. Alles in het kader van: Let’s make industry work better.

Twitter

Volg ons Twitter account voor nieuws. Twitter is net internetradio, de tijdlijn loopt razendsnel door, maar we luisteren graag. We 'retweeten' en 'liken' relevante tweets. Omdat we niet alleen maar willen zenden, reageren we ook regelmatig en haken in als dat zinvol is en aansluit binnen onze markt en doelgroep.

Gebruik onze 'handle' @ERIKSbv.
Onze hashtags: #ERIKS en #ERIKSproud en/of #werkenbijERIKS. Maar ook #ERIKSdigital en #ERIKSwebshop.

Linkedin

Volg de Linkedin company page van ERIKS Nederland en blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures, events, beurzen, technische noviteiten en interessante cases. Volg ook de wereldwijde ERIKS pagina, zoals ruim 25.000 internationale volgers al doen.

Facebook

Onze Facebookpagina wordt met bijna 5.000 volgers ook door veel ERIKS collega's gevolgd. De updates zijn divers. Ook via Facebook zoeken en vinden we geregeld nieuwe medewerkers. 'Like' onze pagina en zie onze updates in je tijdlijn.

Instagram

Op Instagram willen we vooral leuke beelden en korte boodschappen en video's delen over alles wat ons binnen de industrie zoal boeit.

Onze instagram 'handle' is @ERIKSbv. We gebruiken de hashtags: #ERIKS, #ERIKSproud of #werkenbijERIKS, en ook #ERIKSdigital en #ERIKSwebshop.

Youtube

Alle ERIKS video's verzamelen we op ons YouTube kanaal. Abonneer je op het kanaal om de nieuwste video updates over onze projecten, cases en producten die we uploaden niet te missen.

Issuu

Op Issuu bieden we veel ERIKS documentatie digitaal en direct bladerbaar aan. Ruim 600 documenten zijn beschikbaar en eenvoudig te delen via social media en e-mail. U kunt zich abonneren op ons issuu-profiel, zodat u meteen een melding krijgt zodra ERIKS een nieuw document upload.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.