In dit artikel

Bezoek ERIKS op de Hydrogen Tech Expo in Hamburg

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat ERIKS haar nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof presenteert op de Hydrogen Technology Expo Europe. Wij begroeten je graag in Hamburg op 23 en 24 oktober op onze stand 3D50 waar je kunt ontdekken hoe wij de energietransitie vooruit helpen.

 

hydrogen

Vooruitgang in de waterstofindustrie met slimme, betrouwbare en veilige oplossingen

Bij ERIKS inspireren wij de waterstofindustrie met slimme, betrouwbare en veilige oplossingen. Onze expertise in product- en toepassingskennis, gecombineerd met uitgebreide supply chain-diensten en een toegewijd team van specialisten, zorgt voor efficiëntie en duurzaamheid in de hele waterstofwaardeketen.

  • Wij bieden een uitgebreid assortiment waterstofveilige componenten en op maat gemaakte engineeringoplossingen. Ons portfolio omvat zowel eigen merken als toonaangevende A-merken, die diverse opties bieden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  • Onze specialisten bieden slimme, hands-on oplossingen en werken nauw met jou samen om jouw waterstof- en energiebesparingsambities te bereiken.
     

Door onze uitgebreide kennis van verschillende industrieën, logistiek diensten en een praktische benadering te combineren, versterkt ERIKS de waterstofrevolutie met expertise en innovatie.

 

Plan een afspraak op de beurs

Wij nodigen je uit om in contact te komen met onze experts op de Hydrogen Technology Expo. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen op de door jou gewenste datum en tijd. Wij kijken ernaar uit om te bespreken hoe ERIKS jou kan helpen om de stap naar een groenere toekomst te zetten.

Subscribe to our newsletter:

For the latest industry news and updates.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.