over-eriks-volg-eriks_txt

Waarom social media?

Via diverse social media kanalen wil ERIKS Nederland contact leggen en houden met onze relaties, klanten en leveranciers, zowel personen als bedrijven en organisaties, huidige en toekomstige medewerkers, en iedereen die gewoon geïnteresseerd is in wat ERIKS doet.

ERIKS-likeDoor een mix van updates willen we onze volgers informeren en aandacht schenken aan de uitdagingen en behoeften van de Nederlandse industrie, kennis delen over ERIKS’ technische en logistieke dienstverlening en onze kernactiviteiten.

Volg daarom ERIKS bv.

De ERIKS social media kanalen

ERIKS-lijn-318

ERIKS_linkedin-logo

Volg de ERIKS bedrijfs- en carrière pagina, zoals bijna 10.000 andere volgers al doen, en blijf op de hoogte van onze openstaande vacatures, events, beurzen, technische noviteiten en klantcases.

ERIKS-lijn-318

ERIKS_facebook-logo

Onze Facebookpagina wordt door veel ERIKS collega's gevolgd. De updates zijn divers en wat laagdrempeliger. Ook via facebook zoeken we geregeld nieuwe medewerkers.

ERIKS-lijn-318

ERIKS_twitter-logo

Volg ons Twitter account voor nieuws. Twitter is internet radio, en we luisteren graag. We 'retweeten' en 'liken' relevante tweets. Omdat we niet alleen maar willen zenden, reageren we ook regelmatig en haken in als dat nuttig is. 

Gebruik onze 'handle' @ERIKSbv. Onze hashtags: #ERIKS en #youmakeitwork.

ERIKS-lijn-318

ERIKS_instagram

Op Instagram komen we nog maar net kijken. We willen hier vooral mooie beelden en korte video's delen over alles wat ons binnen de industrie zoal boeit. Eventueel met een kwinkslag. 

Onze 'handle' is @ERIKSbv. Gebruik de hashtags: #ERIKS en/of #ERIKSbv en #youmakeitwork.

ERIKS-lijn-318

ERIKS_youtube-logo

Alle ERIKS video's verzamelen we op ons YouTube kanaal. Abonneer je op het kanaal om de nieuwe films die we uploaden niet te missen!

ERIKS-lijn-318

ERIKS_issuu-logo

Op Issuu bieden wij vrijwel alle ERIKS documentatie digitaal en direct bladerbaar aan. Ruim 600 documenten zijn beschikbaar en eenvoudig te delen via social media en e-mail. Je kunt je abonneren op onze issuu pagina, zodat je elke keer een melding krijgt als wij een nieuw document plaatsen.