afdichtingskennis

Vergroot uw dynamische afdichtingkennis

Kennis maakt het verschil

Het gebruik van hydrauliek en pneumatiek systemen neemt nog steeds toe en daarmee groeit tevens het aantal hydraulische en pneumatische cilinders. Om al die cilinders goed te laten functioneren spelen afdichtingen, vuilafstrijkers en geleideringen een voorname rol. Door de jaren heen zijn deze onderdelen aan de steeds hogere eisen aangepast. U hebt op dit moment een haast onbeperkte keus uit fabrikaten, materialen en uitvoeringen. Menigeen ziet door de bomen het bos niet meer. Ook hier geldt: 'Kennis maakt het verschil'.

ERIKS helpt

ERIKS biedt u de helpende hand bij de keuze van de meest geschikte onderdelen voor uw cilinders. Onze productspecialisten verzorgen productinformaties en lezingen in ons hoofdkantoor in Alkmaar of bij u ter plaatse. Al dan niet in samenwerking met productspecialisten van onze fabriek Freudenberg, bekend van de merken Merkel en Simrit®. Dat maakt de keuze, welke onderdelen het best in uw specifieke toepassing gebruikt kunnen worden, een stuk gemakkelijker.

Wilt u uw afdichtingenkennis vergroten en zo uw dagelijkse werk zowel gemakkelijker als interessanter maken, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde ERIKS Servicecenter vestiging of rechtstreeks met onze afdeling Dynamische Afdichtingen in Alkmaar op T (072) 514 18 55.