veilig-werken-met-slangen

Veilig werken met slangen

Veilig werken

Veilig werken met slangen is een schot voor open doel. Maar is er binnen uw bedrijf voldaan aan de nieuwste regelgeving op het gebied van stoomslangen? Wordt er gewerkt volgens de NPR of is wellicht de PED van toepassing op uw slangen? Vraagstukken waar de Sales Engineers van ERIKS een passend antwoord op kunnen geven na een inventarisatie van uw werkplekken.

Ook verzorgen wij trainingen aan uw personeel. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe slangen kunnen worden omgezet van gevaarlijke reptielen tot gebruiksvriendelijke, milieubesparende en veilige bedrijfsmiddelen. Er word ingegaan op de verschillende typen slangen en waarom er voor verschillende toepassingen verschillende slangen zijn. Ook het veilig aanbrengen van een koppeling aan de slang wordt nader belicht.

Contact

Belangrijke veroorzakers van ongevallen of vervuilingsbronnen op de werkvloer zijn slangen die niet zijn opgeruimd en waar personeel over valt of die worden stuk gereden. Ook hiervoor heeft ERIKS pasklare oplossingen die tijdens de training aandacht krijgen.

Wilt u veilig werken met slangen volgens de laatste regel- of wetgeving? Bel dan met ERIKS T (072) 514 18 22 of e-mail slangen@eriks.nl.