Nieuwe catalogus Asco Numatics magneetafsluiters beschikbaar

asco-3weg-stuurventielen.jpgMet meer dan 100 jaar ervaring is Asco Numatics wereldwijd marktleider op het gebied van magneetafsluiters en één van de toonaangevende fabrikanten van pneumatische componenten. Met een sterke aanwezigheid in verschillende industriële sectoren en kritische toepassingen biedt Asco Numatics een breed scala aan producten en diensten.

U heeft de keuze uit 2.000 standaard magneetafsluiters en meer dan 30.000 op maat gesneden variaties. Magneetafsluiters voor de procesindustrie zijn beschikbaar als 2-, 3-, 4- en 5 - weg in messing, roestvast staal, kunststof en aluminium. Afdichtingen zijn eveneens in diverse materialen leverbaar.

Gecertificeerde ATEX en IECEx magneetspoelen zijn geschikt voor werking van -50°C tot +100°C in normale of explosiegevaarlijke omgevingen. Ook kunnen de ventielen o.a. geleverd worden met certificering volgens SIL, NEMA - UL/CSA, Gost en NEPSI.

asco_catalogus.jpgAsco Numatics biedt unieke afsluiter oplossingen voor de procesindustrie incl. intrinsiek veilig laag vermogen, NAMUR aansluitconfiguratie, veiligheidssystemen en ventieleilanden. Deze ventielen hebben een zeer laag energieverbruik en zijn uitwisselbaar met alle bekende veldbus protocollen zoals AS-i, DeviceNet, Profibus PA en foundation fieldbus.

Daarnaast heeft Asco Numatics zojuist een catalogus gelanceerd met 1700 van de meest gangbare producten. Dit is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke selectie producten voor de procesindustrie met daarnaast een uitgebreid programma pneumatische componenten en persluchtverzorging apparatuur.

Naast de in Scherpenzeel gevestigde productiefaciliteit heeft Asco Numatics een wereldwijd netwerk van 30 productiebedrijven. Een directe beschikbaarheid van de meeste standaardproducten is gegarandeerd.

Voor meer informatie bel ERIKS bv, business unit Afsluiters, Instrumentatie en Kunststof Leidingsystemen, tel. (072) 514 18 00.