Introductie ASCO Numatics RVS filterdrukregelaar

asco-rvs-filter-drukregelaar-smallASCO Numatics introduceert een nieuwe serie roestvast stalen filterdrukregelaars om het bestaande assortiment persluchtverzorgingssystemen te completeren. Verkrijgbaar in ¼" en ½", voldoet dit volledig RVSontwerp aan de NACE MR 01.75 eisen en is daarnaast gecertificeerd volgens ATEX II 2 G / D EEx c IIC X en SIL.

De gegoten versterkte membranen bieden een groot debiet en de fijne spoed van de schroefdraad en dubbele veren zorgen voor een accurate en stabiele regeling, ongeacht de ingangs- of uitgangsdruk. Met een 316L roestvast stalen filterelement (25 μm en 5 μm), zijn de filter-drukregelaars geschikt voor perslucht en gassen. Het reservoir van de drukregelaar heeft een manuele condensaataftap. Automatische aftap is beschikbaar als optie.

Platte vlakken aan weerszijden van de filter-drukregelaar garanderen eenvoudige montage en er is een aparte aansluiting voor de optionele manometer. Naast een indrukwekkend debiet variërend van 2.380 tot 4.430 l / minuut, is de filterdrukregelaar geschikt voor omgevingstemperaturen van -40 °C tot +80 °C. Een lage temperatuur uitvoering geschikt voor min 50 °C is op aanvraag beschikbaar.

De serie 342 roestvast stalen filter-drukregelaars kan worden geïnstalleerd in diverse industriële sectoren, zoals de chemie, petrochemie, offshore, raffinage, energieopwekking, pulp & papier en de procesindustrie.

Informatie

Voor informatie belt u naar: T (072) 514 18 00 of Asco_numatics
e-mailt u naar instrumentatie@eriks.nl

In het datasheet filterdrukregelaar vindt u alle verdere technische details.