ERIKS regelt het voor u!

eriks-testbank-sTesten, controleren, kalibreren? Met onze nieuwe en uiterst moderne druk/temperatuur test- en controlebank kunnen wij u in een handomdraai van dienst zijn. Onze meet- en regelwerkplaats is geklimatiseerd en stofarm en de gebruikte kalibratiecomponenten zijn gecertificeerd en goedgekeurd via de Raad van Accreditatie.

Met twee nieuwe ingebouwde elektronische drukkalibrators kunnen wij drukken van -1 tot 210 bar op ±0,02% van maximaal meetbereik zeer nauwkeurig kalibreren. Tevens zijn de bestaande twee keramische temperatuurovens met een bereik van -30˚C tot +650 °C aangesloten op de  test- en controlebank.

De bank wordt gecompleteerd met een nieuwe type DPI 620 signaalgenerator. Hiermee kunnen wij alle elektrische meetsignalen zoals 4-20 mA, 0-20 mA, 0-10 V maar ook PT100 en thermokoppel signalen, inclusief koude las compensatie, uitlezen en genereren.

temperatuurovens-sMet de ERIKS test- en controlebank kunnen wij alle druk- en temperatuurmeters - ongeacht het fabricaat - controleren en kalibreren.  De kalibratierapporten uit de test- en controlebank worden gegenereerd via de nieuwste versie van het AutoCal softwarepakket en worden automatisch opgeslagen op het ERIKS netwerk en zijn zo altijd en/of op wens beschikbaar. Naast de test- en controlebank kunnen wij in onze meet- en regelwerkplaats handmatig drukken kalibreren tot 2.500 bar. Op onze hydrauliseer-unit kunnen wij alle manometers, drukschakelaars en druksensoren in eigen huis voorzien van hydraulische scheidingsmembranen en deze daarna voor u kalibreren. Niet alleen nieuwe producten, maar ook uw defecte meters (ongeacht het fabricaat) kunnen wij voor u kalibreren en eventueel repareren.

Informatie

Voor meer informatie belt u naar T (072) 514 18 00  of e-mailt u naar: instrumentatie@eriks.nl