Speciaal voor maritieme toepassingen: kunststof leidingen

kls-maritiem-schepen Leidingen aan boord van schepen en offshore platforms moeten bestand zijn tegen extreme gebruik- en weersomstandigheden, trillingen, scheeps- bewegingen en vooral tegen de inwerking van zee- en weersinvloeden. Daarnaast spelen corrosieproblemen vaak een rol.
Kunststof leidingsystemen zijn corrosiebestendig, licht in gewicht en flexibel. Daarnaast ook robuust, onderhoudsarm en duurzaam. Ze voldoen daarmee aan alle eisen die in de maritieme branche van groot belang zijn. Een bijkomend voordeel is dat kunststof eenvoudig verwerkbaar is en zo een prima alternatief is voor metalen leidingen.

Wij beschikken over veel leiding materialen, voorzien van internationale scheepskeuren, die volledig afgestemd zijn op de maritieme wereld.  Zo bieden wij de Marine en Offshore diverse soorten lijm- en lasbare kunststof leidingsystemen en oplossingen voor (geautomatiseerde) afsluiters. Onze producten kunnen zo aan boord ingezet worden in diverse toepassingen voor waterbehandeling, perslucht, transport van drink- en ballastwater, koeling en de afvoer van zwart- en grijs water.  Lees over de mogelijkheden verder in onze maritieme brochure.

maritiem-eriks-leidingsystemenOok bij de installatie van deze leidingsystemen denkt ERIKS graag met u mee. Of het nu gaat over de toepassing of het totaal systeem: ERIKS kan alle fases van aanvraag tot oplevering begeleiden, zodat u niet alleen directe kosten bespaart maar ook tijd.
 
Onze applicatie engineer kan samen met u tot een passende oplossing komen voor vrijwel elke toepassing. En met een uitgebreid netwerk van kunststof verwerkers, kunnen wij in alle gevallen uitstekend van dienst zijn.

Informatie

Voor meer informatie belt u met: T (072) 514 18 11 of e-mailt u naar: leidingsystemen@eriks.nl