Innovatieve veiligheidskoppelingen: CEJN eSafe

cejn-productenDe eSafe snelkoppeling van CEJN is de nieuwste generatie koppelingen. eSafe is een innovatieve en gepatenteerde veiligheidskoppeling (ARBO koppeling) met de hoogste flow in combinatie met een lage drukval.

De koppeling ontkoppelt als een 2-traps raket. Door de huls naar achteren te trekken, ontlucht de slang of gereedschap waaraan de koppeling is bevestigd. Als het geheel is ontlucht, kan veilig ontkoppeld worden en kan er veilig van slang of gereedschap worden gewisseld. Bovendien heeft de eSafe een lage kracht om te koppelen, is de eSafe compact en gemakkelijk te hanteren. Deze voordelen maken het wel heel eenvoudig om voor de eSafe koppeling van CEJN te kiezen.

De extreme duurzaamheid in combinatie met de hoge capaciteit en lage drukval geeft u maximale prestaties en een betrouwbaar product voor de komende jaren.

 

De huidige CEJN Safe koppelingen zullen vervangen worden door de 100% uitwisselbare compactere eSafe koppeling.

cejn-logoDe eSafe is verkrijgbaar in de series 310, 315, 320 en 410 met binnendraad, buitendraad en slangpilaar aansluiting en is uitwisselbaar met vele merken zoals Rectus, Prevost, Tema, Stäubli en Oetiker.

Meer informatie

Verdere technische informatie vindt u in de CEJN eSafe brochure. Voor overige informatie belt u naar T (072) 514 18 22 of mailt u naar: slangen@eriks.nl