De voordelen van Portacool mobiele luchtkoelers

portacool-header

Vaak zijn fabriekshallen, werkplaatsen, hangars en logistieke ruimten lastig te koelen voor medewerkers die toch al veel in beweging zijn. Dan is een Portacool luchtkoeler de ideale oplossing.

Portacool is wereldmarktleider op het gebied van mobiele, adiabatische koeling. Portacool luchtkoelers koelen de lucht met behulp van een eenvoudig en natuurlijk proces: door de verdamping van het water daalt de temperatuur van de lucht. De pomp neemt het water uit het reservoir en bevochtigt een brede filter van natuurlijk cellulose. Een krachtige ventilator zuigt de lucht door het filter en vermindert de omgevingstemperatuur en levert frisse, schone lucht.

Portacool coolers zijn een milieuvriendelijke en groene oplossing met alleen water en lucht. Ze verbruiken tot 80% minder energie dan airconditioners die op een koudemiddel werken. De luchtkoelers kunnen zowel buitens-als binnenshuis gebruikt worden, óók met de ramen open. 

Er is een uitgebreide range van installatievrije, verplaatsbare luchtkoelers die praktisch, economisch en milieuvriendelijk, grote ruimtes kunnen koelen. Doordat de units installatievrij en mobiel zijn, is het een ideaal systeem om on-site in te zetten. Juist in industrieën waar gewerkt wordt met hittebronnen zoals glas-, staal- en kunststoffenindustrie maar vanzelfsprekend ook in geval van hittestress door warm weer.

Investeren in een Portacool cooler is in no-time terugverdiend door een hogere productiviteit in de gekoelde werkomgeving.

Voordelen

  • Installatievrij
  • Volledig mobiel verplaatsbaar
  • Veel zuiniger dan airconditioners
  • Milieuvriendelijk
  • Voor binnen én buiten
  • Range voor kleine en grote ruimten

Welke modellen?

ERIKS voert momenteel de volgende 3 modellen.
De links lopen naar de ERIKS webshop:
portacool-producten

Meer informatie

Bekijk de Portacool catalogus (pdf) of de onderstaande video om een beter beeld te krijgen van deze 'coole' oplossing. U kunt ook bellen met ERIKS Rotterdam: (010) 245 50 70 of via e-mail: gereedschappen@eriks.nl

2016-07-15 15_03_28-Portacool - YouTube - Internet Explorer