Stap ook over op digitale facturatie!

hoofdbeeld En draag bij aan een beter milieu. In navolging van vele bedrijven streeft ERIKS er naar om zo veel als mogelijk onze facturen digitaal te gaan versturen. Dit doen we om het papierverbruik terug te dringen en om de CO2 uitstoot als gevolg van de postbezorging te reduceren.

U kunt ons daarbij helpen door - net als vele andere relaties - ook over te stappen op digitale facturatie! Het doorgeven van uw juiste e-mailadres is hiervoor voldoende.

U ontvangt dan voortaan alle facturen, betalingsherinneringen en eventuele aanmaningen van ERIKS in PDF-formaat. Deze documenten kunt u gemakkelijk digitaal opslaan.

Aanmelden voor digitale facturatie is heel eenvoudig

Ga naar aanmelding e-facturen en vul het aanvraagformulier volledig in. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is uw klantnummer en uw e-mailadres.

Wist u trouwens dat de overheid digitaal factureren stimuleert? Zij heeft voor 2014 als doelstelling om 80% van de facturen elektronisch te verwerken. Stelt u zich eens voor hoeveel papier en bomen we besparen als iedereen overstapt op digitale facturatie. Aarzel daarom niet en ondersteun ons beleid omtrent digitaal factureren!

logo-kwfInmiddels zijn ruim 1.000 ERIKS relaties u voorgegaan en overgestapt op
e-facturen. De besparingen die daarmee zijn behaald, doneren wij graag aan het KWF. ERIKS is zakenvriend van dit mooie doel en zal in februari 2014
€ 2.100,-- overmaken, zodat wij gezamenlijk kunnen meehelpen aan het benodigde onderzoek.

Lees meer over het ERIKS MVO beleid.

Stap ook over op digitale facturatie!