Overname Advanced Sealing in de Verenigde Staten

advanced-sealing-l

Op 30 juni jl. heeft ERIKS via haar groepsmaatschappij Lewis-Goetz and Company, Inc., Advanced Sealing overgenomen. Het in Pittsburgh gevestigde bedrijf Lewis-Goetz is een industriële serviceverlener en leverancier van een groot aantal industriële producten waaronder fabricated slangen, transportbanden, en afsluiters en flensafdichtingen.

Topklasse leverancier

Advanced Sealing is de ‘full-spectrum’ producent en distributeur van fluid afdichtingsproducten aan raffinaderijen, chemische verwerkingsbedrijven, installaties voor energieopwekking en waterzuiveringsinstallaties. Als topklasse leverancier van afdichtingen biedt de onderneming klanten innovatieve oplossingen, gebruik makend van een breed assortiment producten, waaronder metalen en niet-metalen flensafdichtingen, flensafdichtingen voor afsluiters, metalen en rubberen slangen, tapeinden, zeskantmoeren, condenspotten en afdichtingen voor warmtewisselaars. Advanced Sealing is speciaal gericht op diffuse emissieproducten en heeft bewezen te voldoen aan de veeleisende LDAR-afdichtingen-standaarden en deze zelfs te overtreffen. Het bedrijf is opgericht in 1988 en heeft in de Verenigde Staten vestigingen in Cerritos, Californië en Pascagoula, Mississippi.

advanced-sealing-logoMet de overname van Advanced Sealing krijgt Lewis-Goetz de beschikking over producten van hoge kwaliteit en professioneel, klantgericht personeel, waarmee het zijn oplossingsgerichte benadering verder versterkt.
Lewis-Goetz is onderdeel van de ERIKS-groep, een van de grootste industriële distributeurs ter wereld. Met jaaromzet van meer dan 800 miljoen dollar scharen de Noord-Amerikaanse vestigingen van de ERIKS-groep zich onder de 20 grootste industriële distributeurs en zijn als zodanig vermeld op de lijst van marktleiders 2014 van Modern Distribution Management.

Meer informatie over Lewis-Goetz of over Advanced Sealing.