Overname Action Industrial Group U.S.A.

ERIKS heeft via groepsmaatschappij Lewis-Goetz in de U.S.A. op 9 april 2015 Action Industrial Group uit South Carolina overgenomen, een producent en distributeur van pakkingen, bevestigingsproducten, slangen en toebehoren en industriële gereedschappen. Door deze overname worden zeven locaties toegevoegd aan de zuidoostelijke regio van de Lewis-Goetz organisatie. Action Industrial Group beschikt over uitgebreide faciliteiten voor het verwerken van afdichtingen en heeft 78 werknemers.

action-ind-assorti2

“Deze overname versterkt onze positie in het zuidoosten van de U.S.A. in plaatsen als Memphis en Greenville. We kijken er naar uit om onze industriële focus uit te breiden op het gebied van MRO” aldus Don Evans, CEO van Lewis-Goetz. Door deze acquisitie kan Action Industrial Group zijn bereik vergroten en afnemers krijgen direct toegang tot de wereldwijde faciliteiten en het brede productportfolio van Lewis-Goetz en ERIKS.

action-ind-logoLewis-Goetz is onderdeel van de ERIKS-groep, één van de grootste industriële distributeurs ter wereld. Met een jaaromzet van meer dan 900 miljoen dollar scharen de Noord-Amerikaanse vestigingen van de ERIKS-groep zich onder de
20 grootste industriële distributeurs en zijn als zodanig vermeld op de lijst van marktleiders 2014 van Modern Distribution Management.

Meer informatie vindt u op de Action Industrial group website.