Hertel Industrial Sealings bv verandert in ERIKS gasket technology

sealsIn november 2011 heeft ERIKS het bedrijf Hertel Industrial Sealings B.V. overgenomen. Hiermee versterkte ERIKS haar leidende positie in de Nederlandse en Belgische markt voor flensafdichtingen en compensatoren. Zowel voor de klanten als leveranciers leverde deze overname reeds schaalvoordelen en serviceverbreding op.

Per 15 oktober wijzigt de naam van Hertel Industrial Sealings B.V. naar ERIKS gasket technology bv. Het betreft uitsluitend een naamsverandering en zal geen effect hebben op de juridische rechten en plichten van Hertel Industrial Sealings B.V. Wél markeert dit het begin van de verdere samenwerking en integratie van beide bedrijven.

ERIKS gasket technology is producent van onder andere flensafdichtingen en compensatoren met diepgaande kennis van deze producten en hun toepassingen. De experts van ERIKS gasket technology staan met raad en daad klaar om met u mee te denken over de juiste productkeuze. Wij beschikken over moderne en goed geoutilleerde werkplaatsen om service en nauwkeurig maatwerk te leveren.

Op de pagina ERIKS gasket technology vindt u een uitgebreid overzicht van de expertise van deze divisie.

ERIKS-gasket-technology-logo-smallInformatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Rijnmond
T (010) 231 34 00
E rijnmond@eriks.nl       

Elsloo
T (046) 428 80 30
E elsloo@eriks.nl