ERIKS ontvangt DSM award voor 'best digital solution'

ERIKS-DSM-header

Koninklijke DSM N.V. is wereldwijd actief in gezondheid, voeding en duurzaam leven. Met hun diepgaande kennis en brede expertise dragen ze bij tot welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang. Onlangs organiseerde DSM hun Supplier Partnership Day in Nederland, waaraan 75 belangrijke strategische leveranciers deelnamen.

ERIKS-dsm-award-foto

Innovatieve app: ERIKS Brain

We zijn er enorm trots op dat ERIKS als één van de key suppliers, de 'Best digital solution' award mocht ontvangen voor onze innovatieve ‘ERIKS Brain’ applicatie.

De ERIKS Brain app is een augmented reality toepassing die een real-time verbinding mogelijk maakt tussen een on-site DSM-engineer en een off-site ERIKS-expert.

Hoe ERIKS Brain precies werkt, leggen we kort uit in onderstaande video, die we in samenwerking met DSM Dyneema hebben gemaakt.

DSM-quote

ERIKS-dsm-video

ERIKS Asset Management

Wilt u meer weten over de toepassing van de ERIKS Brain app en wat het voor uw bedrijf kan betekenen of onze andere slimme oplossingen op het gebied van (predictive) maintenance? Neem dan contact op met onze afdeling
Asset Management.

Aanvullende informatie: DSM persbericht [EN]