ERIKS Nederland Top Employer 2019

wbe-collage_680px

ERIKS in 2019 voor het 9e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer! 

Daar zijn we trots op want ieder jaar wordt ons HR beleid onder de loep genomen en doorlopen we een zeer uitgebreide toetsingsprocedure. We worden doorgelicht op bijna 100 punten, verdeeld over 10 HR criteria. 

Wat houdt Top Employer zijn in?

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd toetst, gemeten volgens een internationale standaard. Hierdoor worden uiteindelijk alleen de écht leidende werkgevers als Top Employers gecertificeerd.

ERIKS moet een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het zogenaamde internationale HR Best Practices Onderzoek. Om te worden gecertificeerd moet ERIKS op 10 HR criteria bovengemiddeld scoren. Dit proces wordt ook nog eens door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Na dit hele traject succesvol te hebben doorlopen, heeft een bedrijf de selecte club van gecertificeerde Top Employers en het keurmerk verdiend. En dat is voor ERIKS in 2019 alweer voor de 9e keer op rij het geval. Het bevestigt dat ERIKS zich blijft onderscheiden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Wij schaven ons HR beleid voortdurend bij, met succes.
En daar mogen we best trots op zijn.

TE-2019-320px


Volg het nieuws rond de certificering op social media via de hashtags #ERIKS en #TECD19

Werken bij ERIKS?

Heeft u interesse in werken bij Top Employer ERIKS? Bezoek dan werkenbijeriks.nl

Voor meer informatie over de certificering bezoekt u de website van Top Employers