ERIKS doet mee met NLdoet

NLdoet-logo-sHet Oranje Fonds organiseerde op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. ERIKS deed ook dit jaar graag weer mee.

Kloppend hart

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

nl-doet-2014

In de 2013 editie waren maar liefst 310.000 Nederlanders actief bij meer dan 8.400 klussen, een recordaantal. En dit jaar komen misschien nog wel meer mensen in actie.

Zorgkwekerij Croon en Bergh te Burgerbrug

ERIKS is met 10 tot 15 vrijwilligers aan de slag gegaan bij Croon en Bergh; een zorgkwekerij en tegelijkertijd een kleine woon-werkgemeenschap voor 8 bewoners met een verstandelijke beperking. Op Croon en Bergh worden onder andere heesters, planten en bloemen geteeld.

Interesse om volgend jaar mee te doen? Meld ook uw klus aan of doe mee als vrijwilliger bij NLdoet!