VE® Dual Expanding Plug Valve: double block and bleed oplossing

VE-Dual-valve-sDe VE® Dual Expanding Plug Valve heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en wordt toegepast door grote bedrijven. Deze afsluiters worden onder andere gebruikt voor tankopslag, raffinaderijen, laadsystemen, zeevaart, luchtvaart, brandstoflaadsystemen en meetsystemen. Optimale afdichting

VE-opengewerkt2Al jaren worden verschillende types afsluiters en combinaties daarvan gebruikt voor het inblokken van installaties (block and bleed), monstername en het aftappen van leidingen. De afdichting door traditionele schuifafsluiters (gate valves) en samenstelsels van afsluiters kan na een langere periode minder effectief worden. Dit kan leiden tot productverlies en regelmatig onderhoud noodzakelijk maken. In tegenstelling tot andere afsluiters voorzien de VE® Dual Expanding Plug Valves in een optimale afdichting, zonder slijtage van de afdichtende onderdelen.

De absolute afdichting (zero leakage) in beide stroomrichtingen, de lange levensduur van de afsluiter en de afdichtingen, en het lage open- en sluitmoment zijn drie aansprekende punten van dit product. Het unieke ontwerp voorziet ook in een aftapmogelijkheid (bleed). De combinatie van al deze eigenschappen in één afsluiter spaart ruimte en voorziet in een betrouwbare, veilige en economische oplossing.

De VE® afsluiters worden geproduceerd door de ERIKS-VE fabriek in Bilbao, Spanje. Zowel onze klanten als het milieu hebben baat bij de veilige en betrouwbare werking van deze afsluiters. ERIKS-VE is gecertificeerd onder ISO 9001 en PED/CE en heeft API 6D goedkeuring.

Klik op onderstaande brochure voor uitgebreide informatie.

brochure-ve-2


Informatie

Uitgebreide informatie vindt u op de ERIKS-VE wesite.

Voor informatie belt u naar T (072) 514 18 00 of mailt u naar: afsluiters@eriks.nl