Profiteer van de all-in-one service bij afsluiterautomatisering

AMG afsluiterERIKS beschikt al vele jaren over een uitgebreid pakket aan aandrijvingen voor 90° afsluiters, zowel pneumatisch als elektrisch. Maar daar blijft het niet bij. De producten ontwikkelen steeds verder en de markt vraagt om meer. Meer eisen zoals SIL en Atex, maar ook de accessoires zijn onlosmakelijk verbonden met de afsluiterbedieningen.

De enorme keuze aan magneetventielen en sensoren voor pneumatische draaicilinders maakt het veel technici lastig. Dit geldt niet alleen voor de techniek: welke accessoire voor welke toepassing, maar ook de logistieke en financiële aspecten spelen hierbij een belangrijke rol.

All-in-one service

Hier biedt ERIKS uitkomst: wij beschikken over een uitgebreid pakket aan accessoires voor de aansturing van afsluiters. Van een eenvoudige low-cost sensor en magneetventiel tot een complete controle-unit met klepstandsteller en luchtbehandelingset.

Ons ervaren team productspecialisten maakt samen met u de beste keuze voor de afsluiter, de aandrijving en de accessoires zodat de combinatie volledig is afgestemd goed in uw procesinstallatie te laten functioneren!Econ 
Wij werken samen met bekende, gerenommeerde fabrikanten van magneetventielen en positiesensoren, waardoor wij in staat zijn maatwerk te leveren, afgestemd op uw hoge eisen.

Informatie

Wij nodigen u van harte uit voor een aanvraag, zodat u kennis kunt maken met alle voordelen die ERIKS u kan bieden. Voor meer informatie belt u naar: (072) 514 18 00 of mailt u naar: afsluiters@eriks.nl