ERIKS verwerft distributeurschap ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS verwerft dealerschap ARO - Header website 680x208

ERIKS heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management, om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse industrie. 

ARO is onderdeel van Ingersoll Rand. Het bedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring met compressoren, powertools en pompen. ARO membraan- en plunjerpompen zijn lucht aangedreven en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan verpompbare vloeistoffen. Denk hierbij aan vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, stroperig zijn en of kleverige eigenschappen hebben. 

ARO heeft een bewezen industriële kwaliteit en betrouwbaarheid en onderscheidt zich op een aantal vlakken ten opzichte van ander fabrikanten. Waaronder de luchtconsumptie, die één van de laagste is in de markt, 5 jaar garantie die ze standaard bieden, standaardisatie en intelligente pompbesturingen die energie besparen en alarm kan generen (zoals bijvoorbeeld lekkage van membranen). 
        
20180419_123504 (Custom) 
Voor ERIKS is het pakket dat ARO heeft een mooie aanvulling op het reeds bestaande pompgamma. 
Met ARO kan ERIKS professionele en robuuste oplossingen bieden voor haar klanten in onder andere Chemie, verpakkingsindustrie en Food & Farma. 

Met deze samenwerking is ERIKS nog beter in staat om klanten gespecialiseerd advies te geven, voor een optimale levensduur en om de energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken.
Hierdoor kan een maximale TCO bereikt worden. 
Meer informatie

Voor pompadvies, pompen, pomponderdelen of service aanvragen, kunt u contact opnemen met onze specialisten in Capelle aan den IJssel T: (010) 284 15 92, E: pompen@eriks.nl of met de vestiging bij u in de buurt.