AMG-PESCH aandrijvingen, kwaliteit met traditie

amg_pesch.jpgAMG-Pesch produceert sinds 1919 een breed assortiment pneumatisch bediende dubbelwerkende en veerretour kwartslag aandrijvingen. Door de compacte bouwwijze en hoge prestaties worden aandrijvingen van AMG-PESCH vooral ingezet waar transport van zowel vaste stoffen als vloeistoffen zeker en efficiënt dient plaats te vinden en waarbij maximale procesveiligheid is vereist.

In het AMG-Pesch aandrijvingenprogramma vindt u naast de standaard draaicilinders type SAD/SAF met een dubbele zuiger voor 90° toepassingen ook oplossingen voor draaibewegingen van respectievelijk 120° en 180°. Deze aandrijvingen zijn toepasbaar voor open/dicht-, regel- of doseertoepassingen. Tevens kunnen alle aandrijvingen worden uitgerust met een hydraulische demping. De aandrijvingen worden standaard geleverd met SIL3 en ATEX goedkeur.

De nieuwe corrosiebestendige serie SPD/SPS 90° aandrijving volgens het Scotch-Yoke-principe met stuurdrukken van 2-12 bar completeert het programma met koppels tot 400.000 Nm.

Als gevolg van onze hoge kwaliteitsstandaards worden deze aandrijvingen gebruikt in de meest kritische toepassingen in de chemische industrie, petrochemische industrie, papier- en levensmiddelenindustrie, waterhuishouding en in de machine- en installatiebouw.

Voor meer informatie bel ERIKS bv, business unit Afsluiters, Instrumentatie en Kunststof Leidingsystemen, T (072) 514 18 00.